Sinds onze start in 2005 streven wij er naar om zowel kleine al grote bedrijven te voorzien van de gepaste oplossing voor alle vraagstukken rond veiligheid en beveiliging. Ons team bestaat uit twee vaste partners die beschikken over een eigen specifieke achtergrond. Dit laat ons toe om uw dossier vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.


Bert Dekyvere

Bert Dekyvere streeft ernaar om preventie toegankelijk te maken voor iedereen. “Hoe meer mensen hun rechten en plichten inzake preventie kennen des te meer incidenten we voorkomen”. Door een jarenlange ervaring als preventie adviseur bij overheid, privé ondernemingen en tijdens evenementen ontwikkelde Bert een een no-nonsense aanpak inzake preventiebeleid.
Hij streeft naar bruikbare informatie en geen pak papier dat in de kast blijft liggen. Door zijn praktische insteek is hij ook een veelgevraagde gastprofessor aan zowel hogescholen als universiteiten.

Evelyne Gaillez

Naast haar opleiding als preventieadviseur, heeft Evelyne een jarenlange ervaring opgebouwd als projectmanager in de telecommunicatie business. Eerst in de customer services, nadien binnen sourcing en purchase. Een extra troef om u te ondersteunen in strategische safety en security aankoopdossiers en projectmanagement. Met haar administratieve nauwkeurigheid, zorgt zij voor een correct en  volledig safety en/of security dossier.